Festivals

Al heel wat jaartjes ben ik verantwoordelijk voor de stroomvoorziening voor verschillende festivals. Momenteel, 2014, is het alweer 40 jaar geleden dat ik voor het eerst via mijn vorige werkgever GTI betrokken was bij de electrische voorzieningen voor het Pinkpop festival, toendertijd nog in Geleen en de afgelopen zeven jaar in eigen beheer onder de vlag van Henrich Evenementen Service. Dit jaar werd ik volledig verast door de crew die ter plaatse een receptie voor mij hadden georganiseerd i.v.m. mijn 40 tigste Pinkpop. Met heel veel zoek en knutselwerk hadden ze een hele toepasselijke collage gemaakt. Ik heb hier verschillende foto's geplaats van deze verassing van het jaar voor mij. Zelfs een roze scooter, petten met JO GTI en een schitterende taart hadden ze laten maken.

Pinkpop Megaland Landgraaf reeds voor de 40tigste keer

PP 011
De Crew 2014 v.l.n.r. Jos Harnischmacher, Raymond Partouns, Hein Raaymakers, Rogier Henrich, Ton Knoups (magazijn), Erik van den Akker, Bjorn Starmans, Jos Peeters en Pascal Keulers
PP 012 PP 017 PP 018

 

Overige festivals waar ik (samen met enkele van bovenstaand team) momenteel de stroomvoorziening voor realiseer of gerealiseerd heb zijn oa:

Pinkpop Classic Megaland Landgraaf (reeds 6 jaar)

Bluesfestival Tegelen (reeds 31 jaar)

Breakfest festival Megaland Landgraaf ( reeds 4jaar)

Taste of Amsterdam (reeds 2 jaar)

In 2009 ben ik benaderd geworden voor de realisatie, op stroomgebied, van het Taste of Amsterdam festival. Dit festival moest een culinair hoogtepunt worden in Amsterdam. Heel anders als een muziekfestival was het werken met topkoks. Super organisatie zowel in 2009 alsmede in 2010 met een perfect resultaat.